Miért a fogvatartottak és az ő gyermekeik?

"Mindennek rendelt ideje van..." (Prédikátor 3:1) - A VÁLTOZÁSNAK is!

Ma

Magyarországon közel 18 ezer ember

van börtönben!A fogvatartottak 99%-a

szabadul és visszatér

közösségeinkbe


A SZABADULTAK

65%-a

VISSZAESŐ!
A FOGVATARTOTTAK GYERMEKEI...

6-szor több

eséllyel válnak bűnözővé!
A gyermek, akinek egyik szülője börtönben van, azzal a kérdéssel a szívében nő fel, hogy vajon az édesanyja vagy édesapja szereti-e még őt. Te is egy lehetsz azok közül, akik megmutatják vagy (újra)tanítják számukra a szeretet nyelvét...


Fotó: PF Nepal

Nem az én bűnöm, mégis az én büntetésem.Programjaink a fogvatartottak és családjaik, gyermekeik JÓ irányba történő változásának lehetőségét hordozzák!


Szolgálataink segítik a gyermekeket abban, hogy szeretettnek érezzék magukat, hogy megtapasztalhassák a Teremtőhöz és az egymáshoz való kapcsolódás szükségességét és fontosságát.


Fotók: MTBT, Angyalfa

ADJ TE IS ESÉLYT A VÁLTOZÁSNAK!
Angyalfa

Nyári táborok


Az Angyalfa Tábor életet átformáló tapasztalat és lehetőség. Alkalmat teremt arra, hogy a gyerekek sorstársaikkal együtt átélhessék a boldogságot, a közösség megtartó erejét, a kapcsolatépítés fontosságát és mindezek fölött az Isten mindent átható szeretetét.


Egy megható történet...


Fotó: MTBT , Angyalfa

Karácsony az egyik legnehezebb időszak a fogvatartottak gyermekei számára. Sok gyermek a családi kötelék biztonságában élvezi az ünnep és az ajándékozás örömét. Nekik mindezt nélkülözniük kell.

Mi kapcsolatba kerülünk a gyermekekkel és szüleikkel, megismerjük a gyermekek szükségleteit. Segítségünkkel az ajándékok és a szülőtől érkező üzenetek eljuthatnak Karácsonykor ezekhez a gyerekekhez.

Angyalfa programunk csökkenti a szülő távolléte miatt érzett hiányt, az okozott sérülés negatív hatásait. Nemcsak a kapcsolat építésében és annak megújulásában segítünk, de gondoskodunk arról, hogy ezek a gyerekek átéljék az örömet..


A SZABADSÁG SZOLGÁLATÁBAN

KAPCSOLAT:

2100 Gödöllő, Pf. 268.

Számlaszámunk: 16200223-10108927

MagNet Magyar Közösségi Bank

IBAN: HU93 1620 0223 1010 8927 0000 0000