A gyermek, akinek egyik szülője börtönben van, azzal a kérdéssel a szívében nő fel, hogy vajon az édesanyja vagy édesapja szereti-e még őt. Az Angyalfa révén Te is egy lehetsz azok közül, akik megmutatják vagy (újra)tanítják számukra a szeretet nyelvét...


Fotó: PF Nepal
Angyalfa

Nyári táborok


A tábor az egyik legjelentősebb, életet átformáló tapasztalat és lehetőség, amelyben a fogvatartottak gyerekei részesülhetnek. Alkalmat teremt arra, hogy a társakkal együtt átélhessék a boldogságot, a közösség megtartó erejét, a kapcsolatépítés fontosságát és mindezek fölött - képzett, odaadó segítők révén - Isten mindent átható szeretetét.


Egy megható történet...


Fotó: MTBT - Angyalfa

3 000 Ft

Tedd lehetővé, hogy egy gyermek részesüljön a változás lehetőségében - Támogasd táborainkat!Mások javára

és

önmagunk örömére

Karácsony az egyik legnehezebb időszak a fogvatartottak gyermekei számára. Sok gyermek családi kötelékek biztonságában élvezi az ünnep és az ajándékozás örömét. Nekik mindezt nélkülözniük kell.

Mi kapcsolatba kerülünk a gyermekekkel és szüleikkel, megismerjük a gyermekek szükségleteit. Segítségünkkel az ajándékok és a szülőtől érkező üzenetek eljuthatnak Karácsonykor ezekhez a gyerekekhez.

Angyalfa programunk csökkenti a szülő távolléte miatt érzett hiányt, az okozott sérülés negatív hatásait. Nemcsak a kapcsolat építésében, -megújulásában segítünk, de gondoskodunk az öröm belső szükségletének átélésében is.


Foto: Dean Moriarty, Jail, Pixabay

3 000 Ft

Egy gyermek karácsonyi ajándéka...


Mások javára

&

önmagunk örömére


Egy távoli tábori történet képekben


6 000 Ft

Segítség több gyermek részére...


Válaszoljunk közösen azokra a szükségekre, amelyekkel sok fiatalnak, sok elítélt gyermekének szembe kell néznie.


Tegyük valósággá a változás lehetőségét!

Adj reményt a változásnak!

EGYÜTT A SZABADSÁG SZOLGÁLATÁBAN

Elérhetőségeink:

2100 Gödöllő, Pf. 268.

bortonmisszio@gmail.com